Saturday, April 27, 2013

Transformation of an un-used garden patch into a garden office

This latest garden studio from eDEN Garden Rooms is located at the bottom of a terraced garden, which has a steep decline. eDEN were commissioned to dig out the area, retain the earth and create a level position for the bespoke garden room. Working together, eDEN and their customer designed an ideal space which fitted perfectly into the awkward garden shape.

The garden studio is broken into two rooms, one small room with a window, to be used for sewing and other creative pastimes and the other room is equipped with a sofa and TV for relaxing while viewing the beautifully-planted garden. Features include aluminium bi-fold doors (which are zero maintenance), underfloor heating, oak flooring, and brushed stainless steel electrical fittings with  Red Cedar Wood and aluminium fascias
Saturday posts are sponsored by Warwick Buildings, manufacturers of outstanding quality timber buildings. Click here for more information.


  1. For once I am speechless. This structure is amazing, clean and the workmanship is top notch....

  2. Thanks for such postive comments Kevin. We are really proud of this garden room, our carpenters have created a thing of beauty! I will let them know about your comments - they will be really pleased to know.

    Rachel from eDEN Garden Rooms