Monday, July 22, 2013

Slightly underground garden studio for a choreographer

A lovely shedworking atmosphere in the back garden of a mid-terrace London flat for a choreographer from Scenario Architecture - the brief was to make it as secluded as possible with plenty of natural light and a garden office that faded into the background.

According to Scenario: "Partially submerging the structure into the ground as well as splitting the large roof into three sections, each sloping at a different angle to break its continuous expanse, contributed to a structure that looks smaller than it actually is. The studio is designed to achieve high energy efficiency and reduced CO2 emissions, mainly via passive means - high levels of insulation, air tightness and use of recycled materials."

Monday posts are sponsored by garden2office, the Swedish garden office specialists. Click here for more details.

No comments:

Post a Comment